Регионална и билатерална соработка

Листа на потпишани Меморандуми за разбирање со регулаторни тела од регионот во рамки на билатерална соработка

adidas Yeezy Boost 350

Повеќе...  

Radiation Safety Directorate since 2010 has established cooperation with the National Institute for Radioelements in Fleurus, Belgium. Each year the Radiation Safety Directorate is submitting a request to National Institute for Radioelements in Fleurus for projects that would be of interest for cooperation in the field of radiation and nuclear safety and security.

Girls Air Jordan

Повеќе...  

Дежурен телефон

Телефон за пријава на радијациони вонредни настани и за пријава на ординации кои работат без дозвола издадена од Дирекцијата за радијациона сигурност:
075 / 25 - 42 - 25

Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik