Во периодот од 23 до 25 март 2015 година, во Сараево, Босна и Херцеговина, се одржа курс за Физичка заштита и управување со безбедноста на радиоактивните извори

womens air max 90 iron - 134 Air Jordan 1 High OG "University Blue" 2021 For Sale - 555088 | Detailed look at the Brown Leather Air react Jordan 9 Baseball Glove via , 100 Release Date Info - A Ma Maniere x air react jordan 4 tech grey oreo images officielles High OG DO7097 - IetpShops

Read more...  

Во рамките на Интеррегионалниот проект INT9176 „За јакнење на капацитетите за контрола на искористени радиоактивни извори од нивното производство до нивното одлагање“

nike shox tlx 0018 for sale ebay cheap shoes | Nike , Sneaker Calendar, Prices & Collaborations, Release Dates , metcon Nike Zoom LeBron Soldier 10 SFG "Black/Gum" , zapatillas de running metcon Nike niño niña mixta voladoras media maratón talla 35

Read more...  

Duty Phone

Phone number of Radiation Safety directorate for emergency events and for reporting clinics operating without a license issued by Radiation Safety directorate.
075 / 25 - 42 - 25

Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik