Директор

Контакт податоци:

  • - Алија Камбероски, роден 27.09.1966 во с.Лабуништа-Струга.
  • - Државјанин на Република Северна Македонија
  • - Телефон: 070-261-452
  • - е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Образование:

  • - ДИПЛ. Шумарски инжињер, отсек Шумарство, VII-1 степен високо образование. Дипломиран на Универзитетот Св. Кирил и Методиј, Скопје во 1993 година.

Работно искуство:

  • - Вработен во 1993 година во ПШС Јабланица-Струга како млад инжињер запознавајќи ги сите фази на работа и организациона поставеност се до 1999 година.
  • - Од 1999-2004 година работев како Самостоен референт за искористување на шумите.
  • - Од 2004-2013 година назначен како Технички Директор на подружницата.
  • - Од 2014 Директор на приватна лиценцирана фирма за работа во дејноста на шумарството. Кон крајот на 2014 година по сила на закон со измените на Законот за шумарство престанувам со професионален ангажман.
  • - Од 30.12.2016 – 04.08.2020 година, Пратеник во Собранието на Република Северна Македонија.
womens air max 90 iron - 134 Air Jordan 1 High OG "University Blue" 2021 For Sale - 555088 | Daily Paper Posom Sweater - JmksportShops - Mennace vertical stripe logo t-shirt in orange

Duty Phone

Phone number of Radiation Safety directorate for emergency events and for reporting clinics operating without a license issued by Radiation Safety directorate.
075 / 25 - 42 - 25

Радиоактивност во воздухот во РСМ
Онлајн мониторинг мерења

Радиоактивност во воздухот во РСМ Онлајн мониторинг мерења


Дома си е дома

Вевчани, Струга, Охрид

ohrid


Берово, Пехчево

berovo


Шар Планина, Тетово, Гостивар

tetovo


Смоларски, Гевгелија, Дојран

dojran


Галичник, Маврово

galicnik